Services

Ons bedrijf biedt professionele boekhoudkundige diensten aan kleine en middelgrote ondernemingen. Wij helpen onze klanten bij het bijhouden van hun financiële administratie, het opstellen van jaarverslagen en het geven van fiscaal advies. Ons team van ervaren accountants staat altijd klaar om u te helpen uw zaken te laten groeien en te bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Startende ondernemers

 Eigen onderneming beginnen? Een goed begin is het halve werk. Wilt u een eigen onderneming beginnen, of bent u net gestart en loopt u aan tegen vragen en obstakels? Een goede voorbereiding en professioneel advies vergroot een slagingskans van elke starter aanzienlijk. Samenwerken met een expert in boekhouding. Als ondernemer bent u expert op uw vakgebied. Voor een succesvolle onderneming is het aan te bevelen om samen te werken met anderen die expert zijn op hun vakgebied. De boekhouder is de adviseur en vertrouwenspersoon die u kan ondersteunen bij het starten van uw onderneming, maar ook in latere fasen van uw onderneming. D.S. Consult & Accounting weet exact aan welke zaken een (startende) ondernemer moet denken.

D.S. Consult & Accounting kijkt met startende ondernemers naar:

  • Uw ondernemingsplan;
  • De keuze van de rechtsvorm (eenmanszaak, bv, vof);
  • Eventuele investeringen en aanvraag van financiering voor bijvoorbeeld werkkapitaal bij de bank;
  • Waaraan u moet voldoen vanuit de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en vakorganisaties;
  • De opzet en inrichting van uw financiële en personeelsadministratie;
  • Verzekeringsaspecten (aansprakelijkheid, werknemers, inboedel, arbeidsongeschiktheid, enzovoort).

Ondernemingsplan

 Een ondernemingsplan heeft u nodig voor de bank, wanneer u een financiering wilt aanvragen voor uw investeringen. Daarnaast is het vooral een plan voor u zelf, als startende ondernemer. U beschrijft erin wat uw missie en visie zijn, wat u wanneer wilt bereiken, waarom uw plannen kans van slagen hebben, wat alle mogelijke risico’s zijn en hoe u die kunt ondervangen.

Ook is het belangrijk om in uw ondernemersplan uw nieuwe inkomenspositie goed in kaart te brengen, inclusief alle relevante fiscale faciliteiten. U wilt tenslotte graag kunnen leven van uw werk. D.S. Consult & Accounting houdt rekening met al deze zaken. Niet alleen als starter, maar juist ook lang daarna.