Diensten

Ons bedrijf biedt professionele boekhoudkundige diensten aan kleine en middelgrote ondernemingen. Wij helpen onze klanten bij het bijhouden van hun financiële administratie, het opstellen van jaarverslagen en het geven van fiscaal advies. Ons team van ervaren accountants staat altijd klaar om u te helpen uw zaken te laten groeien en te bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Startende ondernemers

Heeft u plannen om een eigen bedrijf te beginnen of bent u net begonnen en ervaart u uitdagingen en vragen? Een solide aanvang en professioneel advies leggen de basis voor het succes van elke startende ondernemer. Werk samen met een deskundige op het gebied van boekhouding. U bent een specialist binnen uw vakgebied. Om uw onderneming optimaal te laten gedijen, is samenwerking met andere experts essentieel. De boekhoudprofessional fungeert als adviseur en betrouwbare partner die u begeleidt bij de oprichting van uw bedrijf en in latere groeifasen. Bij D.S. Consult & Accounting weten we precies waar een startende ondernemer aan moet denken. Wij staan klaar om u te ondersteunen!

Wij kijken met startende ondernemers naar:

Ondernemingsplan

Belang van een Ondernemingsplan: essentieel voor zowel financiële ondersteuning als persoonlijke leiding. Een degelijk ondernemingsplan is cruciaal bij het aanvragen van financiering bij een bank, vooral voor uw investeringsdoelen. Evenzeer fungeert het als een routekaart voor u, een beginnende ondernemer. Binnen dit plan schetst u uw missie en visie, stelt u doelen vast en onderbouwt u waarom uw plannen kansrijk zijn. Ook risico’s worden gedetailleerd belicht, met bijbehorende strategieën om deze te pareren. Een doordacht ondernemingsplan vormt het fundament voor uw succes en bij D.S. Consult & Accounting helpen we u graag bij het opstellen ervan. Samen smeden we uw zakelijke toekomst!

Eveneens dient u in uw ondernemersplan uw toekomstige inkomsten helder te schetsen, met inbegrip van alle relevante belastingvoordelen. U streeft er immers naar om van uw onderneming te kunnen leven. Bij D.S. Consult & Accounting nemen we al deze aspecten nauwgezet in overweging. Onze aandacht reikt verder dan slechts het begin van uw ondernemersreis, en omvat ook de langere termijn. Met onze begeleiding staan we zowel bij de start als in de toekomst aan uw zijde. Samen bouwen we aan uw financiële welzijn!